søndag 31. juli 2011

La Drillo ta oss til Brasil !

Trekningen til VM.kvaliken lørdag er nesten som en lottogevinst å regne. Vi skal altså møte Slovenia, Sveits, Albania, Kypros og Island. Vi slipper mao. å møte Danmark, Sverige, Tyrkia, Russland og Frankrike fra nivå 2.
Når både Semb og Drillo sier at "det kunne vært verre" og at "det bør være mulig å bli blant de to beste" er de helt i utakt med det folk flest mener.
Jeg tror mange nesten bestiller billetter til Brasil allerede, fordi det kommer til å bli et folkekrav at denne grupen SKAL VINNES !

Uansett utfall av den pågående EM-kvaliken må Nils Johan Semb og NFF allerede få Drillo ansatt tom. juli 2014, og denne prosessen må nødvendigvis ha meget høy prioritet.

Ingen er nemlig bedre skikket til å lede Norge gjennom en gruppe der vi er favoritter.
Ingen har bedre oversikt over talenter i norsk fotball enn Drillo og Semb, og modellen med Semb som toppfotballsjeft  og Drillo som landslagssjef viser seg å virke - og har virket over tid.
Ingen er nemlig bedre skikket enn Drillo til å begynne forberedelsene til VM-kvaliken alledede nå. Vær helt sikker på at Drillo allerede har begynt å kartlegge våre motstandere, spesielt Sveits og Slovenia.

I sum betyr dette at Drillos kontrakt MÅ forlenges med umiddelbar virkning.
Pedagogen Drillo klarer å få landslaget til å prestere mot antatt svakere motstandere. Denne egenskapen er så viktig i vår kvalik-gruppe at den ikke må undervurderes.
Fotballtreneren Drillo kommer helt sikkert til å se utfordringene i denne kvaliken som veldig interessante, og han har helt sikkert ganske mange planer klare i sitt fotballhode for hvordan denne kvalik-gruppen må angripes.
Og personen Drillo har helt sikkert lyst til å avslutte karrieren sin med et VM i Brasil, bl.a. fordi han har lyst å vise for hele fotballverdenen at hans spillestil virker.

Nå er det opp til deg, Nils Johan Semb.
Drillo er helt sikkert mer enn klar hvis han får en avtale han kan leve med.
Nå er det opp til deg, Nils Johan Semb.
Løp og kjøp !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar