lørdag 9. juli 2011

Mons Ivar Mjelde overtar Start ?

VG-nett skriver søndag at Mons Ivar Mjelde er nær en avtale med Start. Start sier at den nye treneren skal lede treningen på tirsdag.

Mjelde trener for tiden Valestand, og denne jobben har han hatt bare i noen få uker, men han har sikkert med i avtalen at han kan slutte for å begynne å trene et Tippeliga-lag.

Kan Mjelde få Start opp fra nedrykks-sumpen ? Jeg har mine tvil fordi det ser ut som om spillerne har for mye makt i klubben. Etter at Svein Mathisen gikk bort virker det som om Start fullstendig har manglet sportslig ledelse. Klubben vingler i sine utsagn, det er ikke mange ukene siden assistenten som tok over for Tørum skulle trene laget resten av sesongen.

Det er også et spørsmål om MIM er sterk nok som person til å klare å ta garderoben tilbake fra spillerne. Dette må uansett være første prioritet for en ny trener i Start. Dernest må den nye treneren sørge for å få ALL sportslig makt i klubben slik at han kan få arbeidsro en tid fremover.
Den nye treneren blir den 15. på de siste 16 sesongene. Skal klubben lykkes er det åpenbart at det kreves en helt annen kontinuitet i det sportslige arbeidet.

Kanskje bør Start også lete etter en ny sportslig leder som vet hva han holder på med slik at den nye treneren får back-up fra folk i styret på Sør Arena ?

Blir uansett spennende å se om den nye treneren som sannsynligvis presenteres mandag heter Mons Ivar Mjelde, Steinar Nilsen eller Tom Nordlie.
Mitt tips er at VGs spekulasjoner er riktige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar