søndag 10. juli 2011

Vanskelig kamp å tippe

Også søndag spilles det en kamp som egentlig skulle vært spilt i 11. Tippeliga-runde.
Vålerenga spiller hjemme mot Tromsø i noe som iallefall for Vålerenga er en livsviktig kamp hvis de har noen planer om å være med i medaljekampen.

Vålerenga mangler Singh (karantene) mens Tromsø fremdeles mangler KOppinen og Rushfeldt.
Vålerenga sliter med å score mål, og skal i dag bryne seg mot landets beste forsvar. Hans Norbye har gjort sakene sine bra etter at Tom Høgli dro til Brugge, og Ciss spiller også bra som midtstopper.

Tromsø må klare å stoppe Zajic, men dette bør være overkommelig med Norbyes fart og med Yndestads erfaring, og Tromsø bør også kunne bli farlige på kontringer. Det blir trolig mange brudd når Vålerenga prøver å bygge opp spillet sitt bakfra, og både Kara og Yttergård Jensen kan sette i gang raske angrep.

Kampen blir selvsagt spesiell for Mos som er på utlån fra Vålerenga til Tromsø, men Mos er nok lojal mot klubben som betaler lønninga hans denne sesongen.

Lars Iver Strand er neppe på Vålerenga-kampen en gang, men det antydes at han er interessert i en retur til Tromsø.

Tromsø vil med seier ikveld overta ledelsen i Tippeligaen, mens Vålerenga kan gå fra 11. til 8. plass hvis de klarer å karre til seg alle poengene.

Tromsø har faktisk spilt bra i bortekampene mot Molde, Strømsgodset og Rosenborg selv om det bare ble 2 p. på de 3 kampene. 0-0 mot Sogndal er lagets dårligste bortekamp denne sesongen, og seieren kom endelig i bortekampen mot Fredrikstad sist.

Jeg holde Tromsø som knappe favoritter i dagens kamp, men jeg tror neppe vi får se noen målorgie på Ullevaal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar