fredag 8. juli 2011

Overgangsryktene hagler...

Så kan bosman-spillerne forhandle fritt med potensielle nye arbeidsgivere, og spekulasjonene om hvem som skal hvor har selvsagt startet.

Per Ciljan Skjelbred har visstnok skrevet under for HSV, men Rosenborg vil IKKE slippe han før klubben er ferdig med CHL-kvaliken. Rosenborg skal hogså ha skrevet kontrakt med ghaneseren Mohammed Awal-Issah som kommer fra Røde Stjerne.
Samtidig sliter Anthony Annan i tyskland og er meldt å være til salgs.

John-Arne Riise skal etter sigende være på vei til Fulham. Mulig det kan bli spilletid på han der sammen med lillebror og Brede Hangeland etter at Fulham fikk Martin Jol som ny manager.

Fredrik Nordkvelle forhandler med Viking om overgang fra Strømsgodset, men om dette er reelle forhandlinger eller bare et spill for å få bedre betingelser i Godset kan man jo spekulere på.

Sarpsborg har fått bud på Joackim Jørgensen, men klubben sier at de ikke MÅ selge og har derfor avslått budene. Selvsagt er han til salgs hvis prisen er bra nok....

I Lillestrøm er det småville tilstander. Ujah er solgt og Nosa vil ikke spille fra start. Kanskje han også vil selges?

I motsetning til Rosenborg har ikke Brann og Tromsø råd til å kjøpe nye spillere. I disse klubbene har man hentet opp spillere fra B-laget og gitt dem proff-kontrakter.

Norske klubber kan som kjent ikke kjøpe nye spillere før 1. august. Jeg regner med at diverse agenter reiser rundt i Afrika og Sør-Amerika for å prøve å selge mer eller mindre gode spillere til Norge. Spekulasjonene og ryktene nå er nok bare bagateller mot det som kommer om 3 ukers tid.

Jeg håper klubbene er nøye før eventuelle investeringer gjøres.
Det er nemlig mange talenter her i Norge som kan trenge å få sjansen.
Dette vil sannsynligvis også være det beste for økonomien i klubbene, så kan man heller selge til utlandet enn å kjøpe fra utlandet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar