lørdag 2. juli 2011

Kamper både i topp og bunn

Den 15. serierunden går over 3 dager. For første gang på lenge spilles en hel serierunde samme helg.

Runden begynner lørdag med at VÅLERENGA tar imot STRØMSGODSET. VÅLERENGA er faktisk det laget som har sluppet inn færrest mål, men de scorer jo nesten ikke selv. Årsaken så vi mot MOLDE, VÅLERENGA-angriperne traff vel bare mål 2-3 ganger på hele kampen. Vi så også åpenbare svakheter bakover, og dette bør raske STRØMSGODSET-spillere være i stand til å utnytte.

Norsk tipping har VÅLERENGA som store favoritter, men for en gambler frister nok 3,60/5,50 for U/B mer?

Søndag spilles 6 kamper:
BRANN mot STABÆK er en vanskelig kamp å tippe på. Ingen av lagene er spesielt stabile i prestasjonene. Begge lag er gode kontringslag, men ingen av lagene er spesielt gode til å stå imot kontringer. Kan bli mange mål i denne kampen....

HAUGESUND - ODD er også en vanskelig kamp. Begge ligger like over nedrykksplass, det laget som vinner her kan få en luke nedover. Så får vi se hvor mye de tør å satse på 3 poeng.

LILLESTRØM er nok favoritter hjemme mot VIKING, selv om de må spille med reservekeeper Nadj etter at Magnusson ble utvist sist. VIKING scorer mindre enn 1 mål i gjennomsnitt, og får problemer mot Kippe og resten av LILLESTRØM-forsvaret.

Selv om ROSENBORG ikke har vært stabile er de gode nok til å kunne slå SARPSBORG 08 hjemme. ROSENBORG slapp å spille seriekamp i midtuka (treningskamp). Bør uansett ligge an til hjemmeseier på Lerkendal.

Ukens bunnkamp går i Kristiansand der START møter SOGNDAL. Trenerskiftet ser ikke ut til å ha hjulpet nevneverdig for START, og dette er en kamp ingen av lagene har råd til å tape. Lukter målfattig kamp lang vei av dette...

Den siste kampen søndag er Møre-derbyet mellom MOLDE og AALESUND. Dette er også ukens desiderte toppkamp, og en meget vanskelig kamp å skulle spå utfallet i. MOLDE vant borte mot VÅLERENGA mens AALESUND vant EL-kvaliken hjemme i midtuka. Både Solskjær og Rekdal er lure trenere, det spørs bare hvem som er lurest i hovedkampen søndag klokken 2000 ?

Runden avsluttes mandag med FREDRIKSTAD - TROMSØ. TROMSØ har aldri tatt poeng i FREDRIKSTAD, men det må de gjøre denne gangen for å kunne henge med i toppen. Hans Norbye har tatt over høyrebacken og spilte godt i Latvia torsdag, det virker ikke som om TROMSØ er særlig svekket etter at Høgli og Reginiussen dro. Uansett, dette er en vanskelig - men ikke umulig bortekamp.

En spennende runde, det kan åpne seg luker både i toppen og bunnen av tabellen !

Sjekk også gjerne twitter'n min, kommer både fotballstoff og annet der også !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar