torsdag 7. juli 2011

Aalesund og Tromsø lett videre !

Torsdag spiller Aalesund og Tromsø 2. del av 1. kvalik-runde til Europa-ligaen.
Begge lagene vant sine første kamper, og kampene mot henholdsvis Neath og Daugava bør være formaliteter for de norske lagene.

Aalesund har reist til Wales for å spille bortekampen mot Neath. Ifølge Sunnmørsposten tar Kjetil Rekdal kampen på alvor selv om Aalesund vant med 3 mål i hjemmekampen. Den eneste sentrale spilleren som ikke er med til Wales er Post.
Rekdal forventer en kamp med mange dødballer, og hankommer til å bruke fysisk sterke spillere i forsvaret og på midtbanen. Aalesund har også spillefri til helgen, så det er ingen grunn til å spare spillere i denne kampen.
Meget stor sjanse for at Aalesund går videre til 2. kvalik-runde !

For Tromsø er det bare en formalitet å ta seg videre. 5-0 fra bortekampen er det ikke mulig å sløse bort. Yndestad og Mos er småskadet og spiller ikke, men det har selvsagt ingen betydning. Det passer bra med en lett kamp nå før Vålerenga-kampen på søndag, så får Hans Norbye litt mer erfaring på høyrebacken. Jeg vil tro at Høgmo kommer til å bytte spillere slik at det blir litt hvile på noen av de faste, og slik at andre får prøve seg på Alfheim.

Dagen i dag ser med andre ord ut til å bli en god dag for norsk fotball.
Jeg tror vi allerede kan ønske både Aalesund og Tromsø lykke til i 2. kvalik-runde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar