fredag 1. juli 2011

Er Europaligaen uinteressant ?

Det er påfallende liten interesse i riks-media for kvaliken til Europa-ligaen. Skyldes dette at turneringen som sådann ikke betyr noe ? Eller skyldes dette at det var AALESUND og TROMSØ som var i aksjon torsdag?

I fredagens papirutave av VG var begge kampene bare nevnt i resultat-servicen helt bakerst i de rosa sidene.
TV2 viste bilder fra AALESUND-kampen torsdags kveld, ellers ble ikke kvalik-kampene nevnt med ett eneste ord på kanalen som prøver å skryte på seg å ha best fotball-dekning.

Redningen for å få sett målene fra TROMSØs kamp i Latvia ble at jeg fant en link til NRK (Troms & Finnmark). Kvaliteten var ikke all verden men linken og bildene fantes iallefall.

Jeg antar det er TV2 som sitter på rettighetene siden de tross alt sendte AALESUNDs kamp på SUMO. Hvis dette er riktig blir det spennende å se hvordan kanalen har tenkt å bruke rettighetene videre i kvaliken og når selve turneringen starter....

Og jeg tror også at kanalen hadde hatt fyldige reportasjer hvis det hadde vært VÅLERENGA eller ROSENBORG som hadde spilt kvalik.

Det er mulig jeg er forutinntatt mot TV2 og VG, men det viser seg gang på gang at medias favorittlag får mest spalteplass og TV-tid. Selv om diise to lagene ligger på nedre halvdel (9. og 11.plass) i Tippeligaen.

Forstå det den som kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar