fredag 24. juni 2011

SPENNENDE KVARTFINALER I CUPEN

Så var trekningen av kvartfinalene i NM i fotball unnagjort. Her er det "alle" kriterier til stede for å få spennende kamper.
Fredrikstad fikk hjemmekamp mot Molde. Fredrikstad har ikke hatt marginene med seg i Tippeligaen, men vant borte mot Odd i 4. runde. Nå kommer serielederen (dagens serieleder) Molde på besøk. Det blir spennende å se om Molde klarer å holde oppe det trykket de har hatt i det siste, og spennende å se om det er tilfeldig at Ole Gunnar Solskjær har truffet med "Ferguson-metodene" sine eller om rokering i laget mellom kampene og aktiv coaching er hans vei mot toppen med Molde-laget sitt.
Start som er på trenerjakt møter Alta som kommer på langtur, det må vel være rekord i reiseavstand i kvartfinalerunden. Start har sikkert fått ny trener på plass før kampen spilles i august. Alta spilte Drillo-fotball av beste merke mot TIL, og kommer helt sikkert til å gjøre det samme mot Start. Alta har iallefall ALT å vinne i kvartfinalen.
Så får vi et skikkelig vestlands-derby mellom Viking og Brann. Begge lagene måtte ha ekstraomganger i 4.runde, Brann måtte også ha straffekonkurranse for å slå Sogndal. Denne kampen er helt åpen, her kan godt hjemmebanen avgjøre. Det kan jo godt komme trenerskifte i Viking før den tid også. Dette blir helt sikkert en åpen kamp.
I den siste kampen får vi se hvor rolig Kjetil Rekdal klarer å holde seg når han får Rosenborg på besøk. Dette er jo også nærmest som et lokaloppgjør å regne. Ålesund har imponert i serien, og dette blir ingen lett kamp for et Rosenborg som riktignok viser fremgang og tydeligvis har både marginer og dommere med seg.
Kvartfinale-helgen er 13. og 14. august, jeg håper NRK sender alle fire kampene direkte !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar