søndag 26. juni 2011

4-3-3 borte mot Daugavapils ?

I andreomgangen kjørte TIL fullstending over Stabæk. Dette skjedde etter au Rush måtte gå av til pause, og formasjonen ble lagt om fra 4-4-2 til tilnærmet 4-3-3.
Dette fungerte jo utmerket, med to offensive backer ble det skapt et så stort trykk mot Stabæk at de ikke hadde noen mulighet til å stå imot selv om de gjorde alt de kunne for å dra ned tempoet.
Jeg ser ingen grunn til å gå tilbake til 4-4-2 før bortekapen i 1.kvalikrunde til EL. Sigurd Rushfeldt er tvilsom til kampen, og da bør de 6 offensive spillerne som spilte mesteparten av 2.omgang. Det eneste spørsmålet er om Steffen Nystrøm bør starte slik at det blir enkelt å gå ned til 4-5-1 med høyt press hvis det blir behov for det i perioder. Steffen Nystrøm er forhåpentligvis sterk nok til å holde på ballen mens resten av laget kommer etter.
Defensivt blir det gjort to bytter fordi Reginiussen og Høgli, har reist til utlandet. Koppinen inn for Reginussen er ingen svekkelse av forsvaret, men det er jo et spørsmål om hvor god Hans Norbye er. Jeg har ikke sett han spille, men ingen skal klare å ta han på farta. Han mangler selvsagt Høglis erfaring, og Fredrik Björck må være forberedt på at han kanskje må gjøre sikringsjobben litt oftere enn tidligere.
TIL får ikke så mange treninger før kampen, men brente sjanser mot Stabæk gjør at det kanskje bør settes litt fokus på avslutninger på treningene. Slike tullemål som Stabæk fikk bør selvsagt også unngås.
Uansett bør TIL ha gode sjanser til å gå til 2. kvalikrunde der de sannsynligvis møter ungarske PAKS.
Jeg er optimist foran denne kvaliken, TIL spilte flere kamper før seriestart mot lag som i utgangspunktet skal være bedre enn de som TIL har trukket. TIL hadde bra resultater i treningskampene, og jeg stoler på at Per Høgmo og Agnar Christensen har full kontroll før disse kampene.
Og jeg regner med at de siste 3 kampene er grundig analysert slik at forsvaret tettes maksimalt.
Lykke TIL !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar