onsdag 15. juni 2011

Hvilken trener ryker først ?

Åge Hareide sliter  maksimalt i Viking, Knut Tørum sitter på oppsigelse i Start.
Samtidig har Tom Nordli fått fritt spillerom i VG til å si sin mening, og da skriver han jo gjerne om
klubbene han selv har trent tidligere. Om han har en skjult agenda for å få trenerjobb igjen vites ikke, men det kan jo se ut som han har gode muligheter til å få solgt hjertestarterne sine slik at enkelte trenere kan ha en slik i beredskap i garderoben. Åge Hareide ser jo iallefall ut som det er like før han kan trenge hjelp for å reboote kroppen sin.
I Start sier de at "Tørum er fredet". Om dette betyr det samme som når "treneren har full tillit", dvs. sparken innen et par dager vet jeg ikke. Men rykter om at Steinar Nilsen er observert i Kristiansand kan jo få en til å lure på et snarlig trenerskifte på sørlandet. Roger er jo også ledig, så kanskje får vi se at brødrene Nilsen overtar Start sammen ? Disse to har jo nok "guts", så hvis de kan overføre dette til Start-spillerne kan det jo iallefall bare bli bedre....
Det er jo også et spørsmål hvor lenge Martin Andresen og Jan Jönsson kan fortsette. Nå tror jeg personlig at det vil løsne for både Vålerenga og Rosenborg, selv om de trolig er ute av gullkampen.
Når Rosenborg nå har 10 poeng opp til TIL, SIF og AaFK betyr det at disse lagene kan gå på en smell i 4 kamper mer enn RBK. Men det er 20 (21) kamper igjen....
Dårlig med overgangsrykter i dagens nettaviser, men følg med, følg med, det dukker sikkert opp noe før kvelden kommer !

2 kommentarer:

  1. Så har Åge F. fått "full tillit" I Viking... Og fullt sportslig ansvar. Spennende å se hva som skjer hvis Viking taper mot Brann på hjemmebane i morgen :-)

    SvarSlett
  2. Hej! Kul blogg, jag lovar att följa dig. /p

    SvarSlett