onsdag 10. august 2011

Ullevaal bare for de rike ?

Jeg ser på nettet at dagens landskamp bare har solgt ca. 11000 billetter. Dette er selvsagt alt for lite selv om kampen mot Tsjekkia bare er en "uviktig" treningskamp.
Jeg synes imidlertid ikke det er det minste rart at stadion ikke fylles med de prisene NFF opererer med.Jeg har iallefall ikke råd til å ta med familien på landskamp.
Sist vi var på Ullevaal (2-2 mot Island) måtte vi betale ca. 400,- pr. billett. I tillegg skulle NSB og Oslo Sporveier ha litt (reise fra Drammen), Burger King på Egertorvet sugde litt av oss og vi brukte ca. 500,- i supporterbutikken på Ullevaal. Og litt kaffe, brus og annet på stadion hører med.
Dermed kostet denne landskampen oss ca. 2000,- hvorav ca. 1400,- gikk rett i kassa på NFF.Og dette var for 1 voksen og 1 barn.
NFF skal fremstå som familievennlig og vil gjerne at vi tar med barn på kamper. Det første NFF bør gjøre er å innføre familiebilletter slik som enkelte klubber har gjort, slik at en familie på 4 har råd til å dra på landskamper.
Men profittjaget hos NFF er nok for stort siden de vet at kvalik-kamper blir utsolgt uansett, og da blir det vel feil å selge en familiepakke bare til treningskampene....

Dagens landskamp ser vi på TV2. Vi slipper å være borte i 6-7 timer (fortsatt fra Drammen). Vi spiser og drikker det vi vil og vi kan benytte toalettet uten å stå i kø. Vi ser også kampen bedre og får se repetisjoner på det som skjer.
Og best av alt: Det koster ikke en eneste krone.

Jeg betaler nemlig ikke 1/4 husleie for å få oppleve stemningen på Ullevaal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar